Trusted Shops Kopersbescherming

Wat is de kopersbescherming?

Trusted Shops staat voor het vertrouwen tussen consumenten en webshops. Het verkrijgen van het keurmerk van Trusted Shops is hierbij een belangrijke mijlpaal, waaraan je klantenkring al een veilig gevoel kan ontlenen. Maar ook als je de certificering met succes hebt afgerond en je al je processen soepel hebt draaien, kunnen er toch weleens problemen ontstaan door onvoorziene omstandigheden waar je zelf geen invloed op hebt. Daarom bieden wij naast het keurmerk de kopersbescherming aan, waarmee klanten hun online bestellingen bij gecertificeerde webshops kunnen beschermen. En er daardoor van uit kunnen gaan dat hun betaalde aankoopbedrag veilig is gesteld. De drie belangrijkste risicoscenario's waarbij de kopersbescherming je klanten beschermt, zijn:

  • de bestelde artikelen komen niet aan
  • er wordt geen geld teruggestort na retourzending
  • je webshop heeft faillissement aangevraagd.
  • Garantie- en aansprakelijkheidsgevallen zijn uitdrukkelijk niet gedekt door de kopersbescherming.
Welke kopersbeschermingsdiensten zijn er?
Niet iedereen heeft behoefte aan dezelfde mate van veiligheid, daarom bieden we verschillende vormen van de kopersbescherming aan. Van welke varianten jouw klantenkring gebruik kan maken, is afhankelijk van de doelmarkt van je webshop.

De varianten voor klanten uit Nederland, Duitsland en Oostenrijk
Consumenten met een woonadres in Nederland, Duitsland of Oostenrijk kunnen kiezen uit twee mogelijkheden: Kopersbescherming Basic en Kopersbescherming PLUS.
Trusted Shops Basic 
In de Basic variant van de Trusted Shops kopersbescherming is elke aankoop van klanten die bij Trusted Shops geregistreerd zijn in gecertificeerde shops, beschermd tot een bestelwaarde van 100 euro. Deze service is gratis en geldt ongeacht de gekozen betaalmethode.

Trusted Shops PLUS
Met de variant Trusted Shops PLUS zijn aankopen tot een bestelwaarde van € 20.000 bij alle gecertificeerde webshops beschermd. Hiervoor betaalt de klant slechts een bijdrage van € 9,90 per jaar.

De kopersbescherming is actief gedurende 30 dagen, dus de klant moet een eventueel probleem of geschil binnen deze termijn bij ons melden als hij of zij hier gebruik van wil maken. De Trusted Shops Kopersbescherming wordt direct na het plaatsen van de bestelling afgesloten. Klanten kunnen echter nog tot drie dagen na het afrekenen gebruik maken van de kopersbescherming voor hun bestelling.

Een week voordat de beschermingsperiode afloopt, wordt de klant per e-mail gevraagd of de bestelling goed is verlopen. Als de klant de kopersbescherming wil verlengen, kan hij/zij naar de PLUS Kopersbescherming upgraden. De looptijd van de kopersbescherming wordt dan met nog eens 30 dagen verlengd.


Hoofdstudio

STUDIO HAARLEM

Onze hoofdstudio, gelegen aan de Waarderveldweg 91 in de Waarderpolder van Haarlem, straalt de meeste sfeer uit en is optimaal ingericht om in alle rust de perfecte irisfoto te maken. Eenmaal aangekomen op het adres, neem je de lift naar de 2e verdieping, waar ons fotograaf je warm zal ontvangen.

Voor degenen die met de auto reizen, hoef je je geen zorgen te maken over parkeergelegenheid. Je kunt je auto comfortabel en gratis parkeren in de directe omgeving van onze locatie.

Wij zijn er klaar voor en kunnen niet wachten om je te verwelkomen in onze Irisfotografie studio in Haarlem.

Zien we je snel?

Maak een afspraak

Gratis parkeren

Bij ons kun je gemakkelijk en kosteloos parkeren. Wij begrijpen hoe belangrijk toegankelijkheid en gemak zijn voor onze bezoekers. Daarom bieden we ruime parkeergelegenheid direct bij onze locatie, zodat je zorgeloos je bezoek kunt starten.

Onze Hoofdstudio

Onze studio in Haarlem vormt het hart van onze activiteiten. Hier combineren we een warme, uitnodigende sfeer met state-of-the-art faciliteiten om jou de beste ervaring te bieden. Onze studio is gemakkelijk bereikbaar en de perfecte plek voor een unieke en persoonlijke ervaring.

ideaal voor families

Onze ruime studio is ideaal voor families en grotere groepen. Hier kun je ontspannen en genieten van een gezellige fotosessie, met genoeg ruimte voor iedereen. Perfect voor het vastleggen van bijzondere familieherinneringen.

Irisartwork Haarlem

Waarderveldweg 91
2031 BK HAARLEM
info@irisartwork.nl
085 800 78 70

Get directions