Contact IrisArtwork

Met trots presenteren we onze drie prachtige fotostudio’s, gespecialiseerd in irisfotografie. Onze hoofdstudio is gevestigd in Haarlem, waar we al 5 jaar de kunst van irisfotografie perfectioneren. Als een van de pioniers op dit gebied in Nederland, zijn we vereerd dat we al talloze huishoudens hebben mogen verblijden met een uniek iris kunstwerk.
klanten
2persoons-collision-acrylblok-reflection

Uitsluitend op Afspraak

Bij Iris Artwork draait alles om persoonlijke aandacht. Daarom werken we uitsluitend op afspraak, zodat we alle tijd kunnen nemen om jou en je ogen de focus te geven die ze verdienen. Ieder oog is uniek en daar willen we eer aan doen met een op-maat-gemaakte ervaring. Nadat we een foto van je ogen hebben gemaakt, kunnen we deze digitaal naar je toesturen met een stijlvolle zwarte achtergrond, of deze integreren in een exclusief kunstwerk voor aan je muur.

Wat ons onderscheidt

Wat ons onderscheidt, is dat we volledig onafhankelijk opereren. IrisArtwork is geen franchise; elk aspect van ons bedrijf is opgebouwd uit onze eigen investeringen, passie en toewijding.

Elk stuk irisartwork wordt met de hand vervaardigd door onze getalenteerde kunstenaar. Dit handmatige proces kan wat meer tijd in beslag nemen, maar het eindresultaat is het wachten meer dan waard. We begrijpen dat een investering in irisfotografie iets is dat je in één keer goed wilt doen. Daarom streven we ernaar om elke keer weer de beste kwaliteit te leveren.
3persoons-collision-nebula-acrylblok-reflection
Hilversum-Marieke
Single-Nebula-v2_610b5fc5-e056-4df5-8c80-8d75f7ec89ec
foto_klant

Kom gezellig langs voor een kopje koffie

We nodigen je van harte uit om de magie van irisfotografie zelf te ervaren in een van onze studio’s. Laat je betoveren door de unieke details van je eigen iris en vertrouw op de expertise van de beste irisfotografie specialist van Nederland, Tot snel!

Heb je vragen of speciale verzoeken? We horen graag van je en staan klaar om je te assisteren!