Iris Fotografie Hoorn

Onze studio in het pittoreske en historische havenstadje Hoorn nodigt je uit om deze persoonlijke en unieke kunstvorm te ervaren.

Iris fotografie locatie

Studio Hoorn

Onze Tweede studio, gelegen in het prachtige Hoorn, biedt een ruime en uitnodigende omgeving die perfect is om in alle rust de perfecte irisfoto te maken. Deze grote studio is optimaal ingericht om de meeste sfeer uit te stralen en een unieke ervaring te bieden.

Bij aankomst in onze studio in Hoorn word je warm ontvangen door onze fotograaf. Voor degenen die met de auto komen, is er goed nieuws: je kunt je auto gemakkelijk en gratis parkeren in de ruime omgeving van onze locatie.

Wij zijn helemaal klaar om je te verwelkomen in onze Irisfotografie studio in Hoorn. De combinatie van onze sfeervolle studio, de gemakkelijke parkeergelegenheid en onze enthousiaste fotograaf maakt een bezoek aan ons een bijzondere ervaring.

Zien we je binnenkort?

Maak een afspraak

GRATIS PARKEREN

Bij ons kun je gemakkelijk en kosteloos parkeren. Wij begrijpen hoe belangrijk toegankelijkheid en gemak zijn voor onze bezoekers. Daarom bieden we ruime parkeergelegenheid direct bij onze locatie, zodat je zorgeloos je bezoek kunt starten.

Perfect voor een dagje

Ontdek onze nieuwste studio in het pittoreske Hoorn, een ideale plek voor een unieke fotoshoot. Deze intieme gelegen studio vormt het perfecte startpunt voor een weekend vol ontdekkingen in deze prachtige stad."

Ideaal voor Families

Onze ruime studio is ideaal voor families en grotere groepen. Hier kun je ontspannen en genieten van een gezellige fotosessie, met genoeg ruimte voor iedereen. Perfect voor het vastleggen van bijzondere familieherinneringen.

IrisArtwork Hoorn

Schelphoek 107
1621 MK HOORN

Routebeschrijving