HTML sitemap for products

Products

Hoofdstudio

STUDIO HAARLEM

Onze hoofdstudio, gelegen aan de Waarderveldweg 91 in de Waarderpolder van Haarlem, straalt de meeste sfeer uit en is optimaal ingericht om in alle rust de perfecte irisfoto te maken. Eenmaal aangekomen op het adres, neem je de lift naar de 2e verdieping, waar ons fotograaf je warm zal ontvangen.

Voor degenen die met de auto reizen, hoef je je geen zorgen te maken over parkeergelegenheid. Je kunt je auto comfortabel en gratis parkeren in de directe omgeving van onze locatie.

Wij zijn er klaar voor en kunnen niet wachten om je te verwelkomen in onze Irisfotografie studio in Haarlem.

Zien we je snel?

Maak een afspraak

Gratis parkeren

Bij ons kun je gemakkelijk en kosteloos parkeren. Wij begrijpen hoe belangrijk toegankelijkheid en gemak zijn voor onze bezoekers. Daarom bieden we ruime parkeergelegenheid direct bij onze locatie, zodat je zorgeloos je bezoek kunt starten.

Onze Hoofdstudio

Onze studio in Haarlem vormt het hart van onze activiteiten. Hier combineren we een warme, uitnodigende sfeer met state-of-the-art faciliteiten om jou de beste ervaring te bieden. Onze studio is gemakkelijk bereikbaar en de perfecte plek voor een unieke en persoonlijke ervaring.

ideaal voor families

Onze ruime studio is ideaal voor families en grotere groepen. Hier kun je ontspannen en genieten van een gezellige fotosessie, met genoeg ruimte voor iedereen. Perfect voor het vastleggen van bijzondere familieherinneringen.

Irisartwork Haarlem

Waarderveldweg 91
2031 BK HAARLEM
info@irisartwork.nl
085 800 78 70

Get directions