Ogen vertellen een verhaal, je kan er in wegsmelten en als een kameleon kunnen ze een andere kleur aannemen bij wisselende lichtinval. Needless to say zijn ogen een bijzonder onderdeel van ons lichaam. En bovendien zijn ogen uniek. Geen enkel oog ziet er hetzelfde uit en dat maakt ze zo herkenbaar en tegelijkertijd zo mysterieus. Iris Artwork heeft er oog voor. In onze fotostudio in Haarlem wordt er een foto van je iris gemaakt. Die foto wordt vervolgens met een zwarte achtergrond digitaal naar je toegestuurd óf hij wordt verwerkt in een kunstwerk voor aan de muur. Je kan één oog laten vastleggen, allebei je ogen of bijvoorbeeld de ogen van je hele gezin. Wij zorgen in ieder geval voor een uniek kunstwerk voor aan de muur.

Unique IrisArt

IrisArtwork wordt door direct op FineArt materiaal geplakt voor superieure kwaliteit, in tegenstelling tot het direct printen op plexiglas of aluminium wij werken met de kwalitatieve materialen.

Professioneel & Vakkundig

Met onze jaarlijks vernieuwde high-res camera leggen we je iris vast met meerdere opnames en belichtingsopties voor een zo authentiek mogelijke reconstructie.

Handmatig Editing

We transformeren jouw iris tot een uniek kunstwerk. Al onze bewerkingen worden met de hand uitgevoerd, wat veel tijd vergt en nauwkeurig wordt gecontroleerd met proefafdrukken.

Giftvouchers

Geef een cadeaubon

Wat is er nu leuker dan een cadeaubon ontvangen? Het perfecte geschenk waarmee je zelf kunt kiezen wat je graag wilt hebben.

Bestel nu je cadeaubon om weg te geven. Het ideale cadeau voor verjaardagen, jubilea, huwelijken en andere speciale gelegenheden.

De bon wordt kosteloos per post aan je verstuurd en is één jaar geldig.

Meer info

Irisart journaal

 • Joke Anders en de Kunst van Irisanalyse: Een Venster op Zelfontdekking

  20 dec. 2023Erkan Pinar

  Veel mensen vragen me naar de betekenis van die kleine vlekjes in hun oog, de diverse kleuren, of de donkere rand rond hun iris. Hoewel ik hierop geen antwoord kan...

  BEKIJK MEER
 • IrisArtwork schittert op de EXCELLENT Woonbeurs – Ontvang Gratis Tickets!

  19 dec. 2023Erkan Pinar

  We hebben opwindend nieuws voor alle kunstliefhebbers en interieurdesignfanaten! IrisArtwork is verheugd aan te kondigen dat we aanwezig zullen zijn op de prestigieuze EXCELLENT Woonbeurs van 23 tot en met...

  BEKIJK MEER
 • IrisArtwork Collab met The Special Ones

  17 dec. 2023Erkan Pinar

  Een warme samenwerking tussen Kunst en Comfort Bij IrisArtwork gaan we verder dan alleen irisfotografie. We streven naar het creëren van unieke composities die niet alleen bijzonder zijn, maar ook...

  BEKIJK MEER