Hoe kunnen we je helpen?

Bekijk onze veelgestelde vragen.

Over IrisArtwork

Wie zijn wij?

Welkom bij Iris Artwork.
Wij maken kunstwerk van uw iris in onze studio in Haarlem. Dit doen wij met zeer veel plezier en proberen de mooiste creaties te maken van uw iris. Met onze ruime vakkennis in kunst, design & fotografie weten wij precies hoe wij u kunnen helpen aan het meest passende kunstwerk ook betrekken wij u in de creatieve proces zodat wij samen het beste resultaat kunnen creëren van uw iris.
Alles zit in de detail.

Hoe werken wij met uw Iris Artwork
U kunt via onze website uw Iris Artwork bestellen. Wanneeru de bestelling hebt geplaatst sturen wij u een mail waarin de afspraak voor de fotosessie ingepland kan worden in onze studio.
Moet ik langs komen of kan ik ook een foto opsturen?
Ja, het is noodzakelijk om bij ons langs te komen in onze studio zodat wij meerdere foto’s van uw iris kunnen maken. Deze foto’s combineren we tot het uiteindelijke Iris Artwork.
Vanaf welke leeftijd kan de iris gefotografeerd worden?
Het is een mogelijk om een Iris Art Work te laten maken van kinderen. Dit kan vanaf de leeftijd dat uw kind goed stil kan zitten. Dit verschilt per kind, daar geldt geen specifieke leeftijdsgrens voor maar uit onze ervaringen is onze advies minimaal vanaf 5 jaar.
Hoe lang duurt een Iris Shooting bij Iris Artwork
Gemiddeld zijn wij ongeveer 15 minuten bezig. We maken een aantal verschillende foto’s die wij allemaal gebruiken en bewerken om een compleet beeld van uw iris te krijgen.  Digitale bewerkingen duurt ongeveer 15 dagen. Alle andere materialen wara wij mee werken worden verzonden tussen de 4 en 5 weken nadat we de fotoshoot hebben gedaan. Het is een op maat gemaakte werk en sneller dan deze tijden kunnen wij niet garanderen.
Is het fotograferen voor uw iris schadelijk
Onze flitsers hebben geen negatieve invloed voor het oog.
Kunnen jullie ook op locatie de iris fotografie maken
Wij kunnen de shoot ook op locatie doen maar dan komen er eenmalige extra kosten van €65,-  euro. Dit is inclusief een 30 minuten durende iris fotoshoot op locatie.
Ik wil mijzelf ook aanmelden als creatieveling voor Iris Artwork
Als je van achtergrond veel ervaring en vakkenis hebt als fotograaf of een graphical designer. Kan je ons een vrijblijvende c.v. mailen naar [email protected] en dan nemen wij z.s.m. contact met je op.

Betalingen

Welke betaalmethoden accepteren jullie?
Je kunt kiezen voor de volgende betaalopties: Visa, Mastercard, Maestro, PayPal, Sofort Banking, Klarna, iDEAL, Bancontact / MisterCash
Zijn mijn betalingsgegevens veilig?
Wij bieden de hoogste standaard voor internetbeveiliging. Iris Artwork hecht veel belang aan de veiligheid van klant- en betalingsgegevens. Daarom bestel je bij ons in een beveiligde omgeving (SSL).
Hoe wordt het BTW-tarief berekend?
Alle onze producten aangeschaft via onze website worden verzonden vanuit Nederland. Daarom zijn we verplicht om de Nederlandse btw-tarief van 21% op alle verkopen te berekenen

Account & Bestellingen

Hoe log ik in mijn account?
Met je persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord log je snel, veilig en eenvoudig in op Iris Artwork. Om in te loggen klik je op ‘Mijn account”. Je krijgt dan een invulscherm waarbij je kan inloggen door jouw mailadres en paswoord in te geven.

We hechten veel waarde aan een veilige omgeving voor je persoonlijke gegevens. We hanteren daarom strikte veiligheidsmaatregelen. Hierbij is een veilig wachtwoord van groot belang.

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Het annuleren van een Iris Artwork shoot kan kosteloos minimaal 14 dagen voor de geplande shoot, wanneer het korter dan 14 dagen is, wordt het reservering bedrag niet terug gestort. Wordt de Iris Artwork shoot minder dan 24 uur van tevoren geannuleerd of is er een” No Show” dan wordt de gehele Iris Artwork shoot in rekening gebracht.
In geval van ziekte moet u maximaal 24 uur van tevoren ons op de hoogte brengen. Er dient dan binnen 5 dagen een nieuwe afspraak gemaakt te worden.

Corona Maatregelen

Hoe gaan wij om de met Corona Regels?

Belangrijk om te melden is dat de fotograaf de gezondheidsregels in acht zal nemen.  Onze locatie in Haarlem is  groot genoeg om 1,5 meter afstand te houden. Daarnaast wordt er in de planning rekening gehouden dat iedere afspraak individueel wordt afgehandeld voordat de volgende fotoshoot wordt gehouden.

Verzending & retour

Hoeveel kost de verzending?
Al onze Iris Artworks worden gratis verzonden.
Kan ik mijn bestelling online opvolgen?
We labelen al onze bestellingen met een Track & Trace nummer. Je ontvangt deze samen met de verzendbevestiging. Je kan de Track & Trace code ook terugvinden in je account, onder mijn Orders.