Hoe kunnen we je helpen?

Bekijk onze veelgestelde vragen.

Over IrisArtwork

Wie zijn wij?

Welkom bij Iris Artwork.
Wij maken een kunstwerk van jouw iris in onze studio in Haarlem. Dit doen wij al jaren met heel veel plezier en proberen de mooiste creaties te creëren van jou iris. Met onze ruime vakkennis in kunst, design & fotografie weten wij precies hoe wij jou kunnen helpen aan het meest passende kunstwerk ook betrekken wij jou in de creatieve proces zodat wij samen het beste resultaat kunnen creëren van jou iris want alles zit in de detail namelijk. En dat doe je door veel aandacht en tijd aan te geven. Onze designs zijn daarom uniek en op maat gemaakt en je krijgt er een authenticity certificaat bij.

Hoe werken wij met je Iris Artwork
Je kan via onze website irisartwork een bestelling plaatsen. Je kan ook een vrijblijvende afspraak inplannen om voorbeelden te bekijken in onze studio in Haarlem.
Moet ik langs komen of kan ik ook een foto opsturen?
Ja, het is noodzakelijk om bij ons langs te komen in onze studio zodat wij meerdere foto’s van je iris kunnen maken. Deze foto’s combineren we tot het uiteindelijke Iris Artwork.
Vanaf welke leeftijd kan de iris gefotografeerd worden?
Het is mogelijk om een Iris Art Work te laten maken van kinderen. Dit kan vanaf de leeftijd dat je kind goed stil kan zitten. Dit verschilt per kind, daar geldt geen specifieke leeftijdsgrens voor maar uit onze ervaringen is onze advies minimaal vanaf 5 jaar.
Hoe lang duurt een Iris Shoot bij Iris Artwork
Gemiddeld zijn wij ongeveer 15 minuten bezig  per 2 personen als je met meerdere mensen komt duurt dat uiteraard wel langer. We maken meerdere foto’s die wij allemaal gebruiken en bewerken om een compleet beeld van je iris te krijgen.  Digitale bewerkingen duurt ongeveer 7 werkdagen en het uiteindelijke irisartwork op materiaal naar keuze duurt dan 3 tot 4 weken.  Het is een op maat gemaakte Iris Artwork namelijk waar we liever met geduld en aandacht aan werken. De gemiddelde tijd aan editing kan bij IrisArtwork voor een 1 iris ongeveer anderhalf uur bewerkingstijd kosten. Dat moet je wel doen namelijk omdat er altijd wel wat dingen fijn gepoetst moeten worden. Als je dit met geautomatiseerde systemen doet zal je dat altijd toch wel zien in de kleur en de detail.
Is het fotograferen voor je iris schadelijk
Onze flitsers hebben geen negatieve invloed voor het oog.
Moet ik mijn contactlenzen uit doen
Zachte of daglenzen hoeven niet uit.  Harde contactlenzen moeten worden verwijderd omdat ze het licht terugkaatsen.
Kunnen jullie ook op locatie de iris fotografie maken
Wij kunnen de iris shoot ook op locatie doen maar dan komen kosten bij om te fotograferen op locatie van €125,-  euro.
Ik wil mijzelf ook aanmelden als creatieveling voor Iris Artwork
Als je veel ervaring en vakkenis hebt als fotograaf of een senior graphical designer bent met minimaal 5 jaar werk ervaring met adobe photoshop kan je ons een vrijblijvende c.v. mailen naar [email protected] en dan nemen wij z.s.m. contact met je op.
Ik zie het Trusted Shops keurmerk op de website staan, wat houdt dat in?

Het Trusted Shops keurmerk geeft aan dat het bedrijf in kwestie is doorgelicht door de juridische experts van Trusted Shops om zeker te weten dat gecertificeerde webshops echt veilig en betrouwbaar zijn en goede service bieden. Hierdoor kun je zonder risico en zorgen een bestelling bij IrisArtwork plaatsen.

Daarnaast verzamelt Trusted Shops reviews van klanten over IrisArtwork en de producten .  Als je een bestelling plaatst bij IrisArtwork wordt je uitgenodigd jouw mening te geven.

Wil je meer weten over het Trusted Shops keurmerk? Klik dan hier.

Bescherming persoonsgegevens
IrisArtwork handhaaft de RGPD-normen. De persoonsgegevens worden 2 jaar bewaard alvorens te worden verwijderd. Wat de irisartwork foto betreft vormt deze  geen risico voor je identiteit.
Het gaat namelijk om een kunstwerk. 

.[/accordion]

Betalingen

Welke betaalmethoden accepteren jullie?
Je kunt kiezen voor de volgende betaalopties: Visa, Mastercard, Maestro, PayPal, Sofort Banking, Klarna, iDEAL, Bancontact / MisterCash
Zijn mijn betalingsgegevens veilig?
Wij bieden de hoogste standaard voor internetbeveiliging. Iris Artwork hecht veel belang aan de veiligheid van klant- en betalingsgegevens. Daarom bestel je bij ons in een beveiligde omgeving (SSL).
Hoe wordt het BTW-tarief berekend?
Alle onze producten aangeschaft via onze website worden verzonden vanuit Nederland. Daarom zijn we verplicht om de Nederlandse btw-tarief van 21% op alle verkopen te berekenen

Account & Bestellingen

Hoe log ik in mijn account?
Met je persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord log je snel, veilig en eenvoudig in op Iris Artwork. Om in te loggen klik je op ‘Mijn account”. Je krijgt dan een invulscherm waarbij je kan inloggen door jouw mailadres en paswoord in te geven.

We hechten veel waarde aan een veilige omgeving voor je persoonlijke gegevens. We hanteren daarom strikte veiligheidsmaatregelen. Hierbij is een veilig wachtwoord van groot belang.

Kan ik mijn afspraak annuleren?

Het annuleren van een Iris Artwork shoot kan kosteloos als je minimaal 24 uur van te voren het annuleert. Wordt de Iris Artwork shoot minder dan 24 uur van tevoren geannuleerd of is er een” No Show” dan word er annulerings kosten van 50 euro berekend.

Weke maten en versies zijn er beschikbaar?

Onze beschikbare irisartworks kunnen van 15 cm tot 180 cm breed variëren.  Alles wordt door ons met de handgemaakt. Wij bieden verschillende professionele afwerkingen voor je afdruk zoals directe afdruk op fotopapier, gelamineerde op dibond, plexiglas dibond, museumglas of acrylblok.

Corona Maatregelen

Hoe gaan wij om de met Corona Regels?

Belangrijk om te melden is dat de fotograaf de gezondheidsregels in acht zal nemen.  Onze locatie in Haarlem is  groot genoeg om 1,5 meter afstand te houden. Daarnaast wordt er in de planning rekening gehouden dat iedere afspraak individueel wordt afgehandeld voordat de volgende fotoshoot wordt gehouden.

Verzending & retour

Hoeveel kost de verzending?
Al onze Iris Artworks worden gratis verzonden.
Wat is de levertijd?
Al onze Iris Artworks worden op maat gemaakt. Nadat wij de fotos hebben gemaakt  van je iris duurt het maximaal 30 dagen dat je de uiteindelijke irisartwork binnen krijgt.
Kan ik mijn bestelling online opvolgen?
We labelen al onze bestellingen met een Track & Trace nummer. Je ontvangt deze samen met de verzendbevestiging. Je kan de Track & Trace code ook terugvinden in je account, onder mijn Orders.