Welkom op Iris Artwork.

Wij maken een kunstwerk van jouw iris in onze studio in Haarlem. Dit doen wij met zeer veel plezier, passie en kennis. Met onze ruime vakkennis in kunst, design & fotografie weten wij precies hoe wij jou kunnen helpen aan het meest passende kunstwerk van je iris. Alles zit in de details.

Ogen vertellen een verhaal, je kan er in wegsmelten en als een kameleon kunnen ze een andere kleur aannemen bij wisselende lichtinval. Needless to say zijn ogen een bijzonder onderdeel van ons lichaam. En bovendien zijn ogen uniek. Geen enkel oog ziet er hetzelfde uit en dat maakt ze zo herkenbaar en tegelijkertijd zo mysterieus. Iris Artwork heeft er oog voor. In onze studio in Haarlem wordt er een kraakheldere foto van je iris gemaakt. Die foto wordt vervolgens met een zwarte achtergrond digitaal naar je toegestuurd óf hij wordt verwerkt in een kunstwerk voor aan de muur. Je kan één oog laten vastleggen, allebei je ogen of bijvoorbeeld de ogen van je hele gezin. Iris Artwork zorgt in ieder geval voor een uniek kunstwerk voor aan de muur.

 

  5 star review  Mijn verzoek voor de Irisfoto was iets anders dan de standaardfoto's. Irisartwork accepteerde de uitdaging en dachten goed mee over het ontwerp met als resultaat een supergaaf ontwerp. Inmiddels hebben we de afdruk ontvangen en deze is echt zo mooi geworden. Hij hangt met trots boven onze eettafel. Heel erg bedankt IrisArtwork voor het mooie resultaat en het fijne contact!

  thumb Chris B
  4/04/2021

  5 star review  Fijne ontvangst met goede uitleg van de fotograaf. We zijn nieuwsgierig naar het eindresultaat!

  thumb Wouter Dijkstra
  4/03/2021

  5 star review  Fantastisch mooi exemplaar van onze ogen ontvangen van 100cm bij 100cm! Wij wilden graag een combinatie van kunst en een iets van ons zelf, dit is daar het perfecte voorbeeld van! Erkan is een erg ervaren fotograaf en gaat voor het beste resultaat. Zo maakte hij erg veel foto’s zodat hij de beste eruit kon halen!

  thumb Michelle Flink
  2/21/2021

  5 star review  Erkan gaat heel professioneel te werk en neemt geen genoegen met minder dan de hoogste kwaliteit. Hij is erg geduldig en krijgt ook de ogen van de kinderen mooi op de foto. Het eindproduct is van hele mooie kwaliteit en wij zijn super tevreden met het uiteindelijke resultaat!

  thumb Eline van den Hoven
  2/13/2021

  5 star review  Ben zo blij dat wij bij Irisartwork terecht zijn gekomen in onze zoektocht voor een collision foto voor op onze woonkamer muur. Na bijjjna afspraak gemaakt te hebben met een ander (en bleek uit reviews erg slecht gerenommeerd bedrijf, zijn wij door de mooie voorbeelden en vooral de goede en persoonlijke communicatie bij Erkan (en zijn lieve 4-voetige assistent Jack) terecht gekomen. Voor de shoot in Haarlem werden wij zeer vriendelijk ontvangen, en werd er volop de tijd genomen voor goede uitleg. Na de hand ook super vriendelijk en goede communicatie geweest in de aanloop van het toch spannende bestellen van een 60x60cm print op museumglas. Weet zeker dat wij deze ervaring niet gauw ergens anders gehad zouden hebben - en als ik meer ogen had...ging ik gelijk weer 🙂 Ik kan het aan iedereen aanbevelen. De reacties wij al gehad hebben op het laten zien van onze collision zijn allemaal erg positief geweest. Niet twijfelen - gewoon doen!!! Irisartwork - BEDANKT!

  thumb Bettina Lund
  1/31/2021

  5 star review  Super blij met onze Irisartwork.! Erkan super bedankt voor de goede service en dat je ons zo op de hoogte hebt gehouden.!!

  thumb Janny de Gier
  1/09/2021

  5 star review  Persoonlijk vind ik communicatie een zeer belangrijke rol spelen bij het doen van een aankoop, dit is bij Iris Artwork uitmuntend. Unieke vakmanschap in het vastleggen van het oog in een prettige sfeer en een resultaat dat een plek verdient binnen elk interieur om mee te pronken! Dankjewel Iris Artwork voor onze unieke muurstuk!

  thumb Betul Tozum
  11/27/2020

  5 star review  Wat een geweldig kado!! We hadden dit aan onze ouders als kado gegeven voor hun 40 jarige huwelijk en een foto gemaakt van onze familie (van 5). Mijn ouders zijn er ontzettend blij mee, het is echt heel mooi geworden. Ook dank aan de vriendelijke fotograaf.

  thumb Lisa De V
  11/27/2020
irisartwork-studio_PNR4871