Get in Touch

Get in Touch

Bij Iris Artwork draait alles om persoonlijke aandacht. Daarom werken we uitsluitend op afspraak, zodat we alle tijd kunnen nemen om jou en je ogen de focus te geven die ze verdienen. Ieder oog is uniek en daar willen we eer aan doen met een op-maat-gemaakte ervaring. Nadat we een foto van je ogen hebben gemaakt, kunnen we deze digitaal naar je toesturen met een stijlvolle zwarte achtergrond, of deze integreren in een exclusief kunstwerk voor aan je muur.

Met trots presenteren we onze drie prachtige fotostudio’s, gespecialiseerd in irisfotografie. Onze hoofdstudio is gevestigd in Haarlem, waar we al 5 jaar de kunst van irisfotografie perfectioneren. Als een van de pioniers op dit gebied in Nederland, zijn we vereerd dat we al talloze huishoudens hebben mogen verblijden met een uniek iris kunstwerk.

Wat ons onderscheidt, is dat we volledig onafhankelijk opereren. IrisArtwork is geen franchise; elk aspect van ons bedrijf is opgebouwd uit onze eigen investeringen, passie en toewijding. Al onze fotografen ondergaan een grondige training binnen ons bedrijf voordat ze aan de slag gaan met irisfotografie. Dit zorgt ervoor dat we consistent werk van de hoogste kwaliteit kunnen leveren.

Elk stuk irisartwork wordt met de hand vervaardigd door onze getalenteerde kunstenaar. Dit handmatige proces kan wat meer tijd in beslag nemen, maar het eindresultaat is het wachten meer dan waard. We begrijpen dat een investering in irisfotografie iets is dat je in één keer goed wilt doen. Daarom streven we ernaar om elke keer weer de beste kwaliteit te leveren.

We nodigen je van harte uit om de magie van irisfotografie zelf te ervaren in een van onze studio’s. Laat je betoveren door de unieke details van je eigen iris en vertrouw op de expertise van de beste irisfotografie specialist van Nederland, Tot snel!

Let op: Onze studio’s is enkel open voor bezoekers die een afspraak hebben gemaakt.

Heb je vragen of speciale verzoeken? We horen graag van je en staan klaar om je te assisteren!

We horen graag van je

Laat ons al je vragen, opmerkingen of suggesties weten via het onderstaande formulier. We streven ernaar om zo snel mogelijk te reageren en je van dienst te zijn.

Bezoekadressen

IrisArtwork Hoofd Studio Haarlem
Waarderveldweg 91
2031 BK HAARLEM
Tel: 023 781 0018

IrisArtwork Studio Hoorn
De Schelphoek 107
1621 MK HOORN
Tel: 0229 781 008

IrisArtwork Studio Rotterdam
Weena-Zuid 130
3012 NC ROTTERDAM
Tel: 010 766 0084

Informatie

Bedrijfsgegevens

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Description
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Add to cart
Click outside to hide the comparison bar
Compare
0
0